Tue, Jun 30 | Webinar - påmelding via ÅKP

Webinar - ÅKP: Dataflyt i effektive byggeprosjekter

Kompetansetilbud til bygg og anleggsbransjen i Møre og Romsdal, I samarbeid med ÅKP
Registreringen er lukket

Tid og sted

Jun 30, 2020, 12:00 PM – 1:00 PM GMT+2
Webinar - påmelding via ÅKP

Om arrangementet

BIM, PIM og AIM

Vi kjenner alle til BIM som begrep, men dette er kun en fasett eller del av det totale digitale verktøysettet vi har tilgjengelig.

Ett av de mest sentrale arbeidsområdene i typiske byggeprosjekt er logistikk- og ressursstyring. Prosjektmodellen gir kontroll på framdrift og ressurser - og følgelig hvor effektivt man kan bygge. "Asset" Informasjonsmodellen beskriver krav og funksjon, ikke bare de rent byggtekniske elementene av bygget.

Effektiv utvikling av AIM kan redusere overleveringsfasen med inntil 96 %, da denne informasjonen kan eksporteres til FDV

Webinaret tar for seg hvordan man kan bruke digitale verktøy og arbeidsrutiner strategisk for å skaffe kontroll med mengder og ressurser raskt, også i konvensjonelle entrepriser der entreprenør ikke kan påvirke selve konseptet men konkurrerer om å levere beste tekniske løsning og pris.

Vi ser på generativ design og parametrisk design som optimaliseringsmetoder. Dette er metodikk som bidrar til å revolusjonere optimalisering av bygg, og som kan gi trygge marginer for proaktive entreprenører.

Registreringen er lukket

Dele denne eventen

 

©2020 Smart Construction Academy AS   
Visjona AS